Inbjudan Ballongiaden / Andréedagarna 8-11 juli 2022

Bästa Ballongentusiaster,

 

Så var det åter dags för Andréedagarna!

I år planerar vi dessutom för lite extra festligheter eftersom vi firar 50 år. Förutom flygningar planerar vi för olika aktiviteter som föreläsningar och besök av andra flygdiscipliner med mera.

Kubicek kommer även att ha deras danska återförsäljare på plats, och de kommer troligtvis att ha en demonstrationsballong med sig som man kan få låna och provflyga. Dessutom erbjuder de 10% rabatt på ordinarie pris på all ballongutrustning, stort som smått, på beställningar som görs inom tre veckor efter Ballongiaden. Preliminärt program hittar ni på www.bkandree.se  

Vi kommer att flyga 3 deltävlingar i SV - Cupen. Som vanligt kommer vi att ha avkopplande och lättsamma flygningar med varm mat och dryck efter flygningen. Tävlingscentrat kommer att vara vid GAIS lokaler vid idrottshallen, Ribbavägen, 58.025031, 14.462423

 

Boende:

Vi har lyckats komma över 49 enkelrum på Grennaskolan, gamla riksinternatet. 

Pris per säng och natt är 490:-. (Handdukar och lakan ingår ej) Städning svarar ni för innan ni lämnar tillbaka nyckeln. Frukost finns som tillval mot en kostnad på 65:- per person och måltid. Bokas samtidigt som rumsbokning. Bokning av rum sker till info@bkandree.se. Mer information om incheckning och liknande kommer i bokningsbekräftelsen. Först till kvarn gäller.Vill ni ordna eget boende tipsar vi om campingen, Strandterrassens vandrarhem med flera.

 

Anmälan:

Tävlande Piloter skall anmäla ballong + antal Crew.Anmälan görs via mail till info@bkandree.se senast den 6/7. Anmälningsavgiften är 0:- per ballong.

 

Tillåtna kartor är SWEREF 99 eller RT 90. PZ listan finns på bkandree.se


Möjlighet att tanka gasol till självkostnadspris finns som vanligt vid Glashyttan i Gränna. Mer information om detta kommer under general briefing. 


Ballongklubben Andrée önskar er välkomna!