Inbjudan till Andrée Memorial Meet, 15-17/2 2019

Bästa Ballongentusiaster, så var det åter dags för AMM och en deltävling i Svenska Cupen. Som vanligt är Gränna också värd för Svenska Ballongfederationens årsmöte. Och även denna gång genomförs AMM som s k ”Classic”. Följande gäller:

  • Tävlingsformen kommer att vara Pilot Declared Goal med tävlingslandning.
  • Varje team skall anmäla en observatör som tilldelas ett annat team på briefing. Denna observatör ska flyga med i korgen och ska ha flugit ballong minst en gång tidigare.
  • Under tävlingen får endast karta och kompass användas. GPS, mobiltelefoner och datorer är alltså INTE tillåtna under tävlingen. Endast flygradio eller komradio får användas för kommunikation. Mobiltelefon får av säkerhetsskäl medföras i korgen, men får inte användas förrän efter landning.
  • Anmälningsavgiften är 350:- per person, vilket inkluderar banketten på lördag kväll. Ballonger betalar ingen avgift – ta med så många ni vill! Kom med fyllda tankar för minst två flygningar om möjligt. Det går att tanka efter flygning för de som vill. Priset får ni på briefing!
  • Anmälan görs endast på mail till lennartottosson@mac.com – senast 4 februari. Avgiften sätts in på BK Andrées bankgiro 216-8789. Glöm inte att skriva namn.

OBS! Tävlingscentrum, årsmöte och bankett är denna gång på Smålandsgården i Örserum, som också har ett förmånligt erbjudande på övernattning:

500:- /person/natt för del i dubbelrum inkl frukost.
700:- /natt för enkelrum inkl frukost.
Boka via e-post: kontakt@smalandsgarden.com OBS! Uppge ”Ballong” när ni bokar.

 

Preliminärt program:

15 februari:

17.00 Incheckning på Smålandsgården i Örserum.
19.00 Soppa serveras och Baren är öppen.

16 februari:

08.00 Observatörsbriefing med efterföljande briefing på Smålandsgården. Efter briefing ges möjlighet till sen incheckning.
Ca 10.00 Andrée Memorial. En Classic-tävling ingående i Svenska Cupen.
14.30 Programpunkt meddelas vid briefing.
15.30 SBF Årsmöte på Smålandsgården.
19.00 Bankett och prisutdelning på Smålandsgården.

17 februari:

09.00 Reservtillfälle för Andrée Memorial och Svenska Cupen.

 

Hjärtligt välkomna till Gränna önskar Ballongklubben Andrée!

BilagaStorlek
inbjudan_amm2019.pdf1.48 MB