Fyra svenska lag anmälda till NM/SM 2018

 Den 7-11 augusti 2018 arrangeras det 41:a Svenska mästerskapet och det är fyra svenska lag anmälda. Mästerskapet samarrangeras med Danska mästerskapet i Nordic Cup i Ulfborg, Danmark.

De anmälda lagen är lag Thomas Grubbström, Jan Balkedal, Lars Ekstedt och Nisse Kjellén och de kommer att möta fem danska lag, som utöver Nordic Cup, även tävlar om medaljer i det Danska mästerskapet. Det är även ett antal fiestabalonger anmälda och totalt finns 17 anmälda ballonger presentrade på listan. Vi önskar alla deltgare och ballonger ett trevlig mästerskap och hejar lite extra på de svenska!

Följ tävlingarna via den officiella hemsidan www.ballonnm.dk  samt via www.WatchMeFly.net . WatchMeFly preseteras troligen de inmätta reslutaten från deltävlingarna rätt så omgågende. WatchMeFly är det program som kommer att anmändas vid framtida ballongtävlingar för att piloten snabbt kan få återrapport på inmätta resultat. 

Har du tillgång till Facebook skriver deltagarna från Danmark via Hot Air Balloon - SWEDEN och tävlingens egna sida heter BallonUlfborg.